Administrare Reclame PPC

adup ppc square

Agentia PPC care Transformă Click-urile în Clienți Fideli

Cauți o agenție PPC care nu doar să genereze trafic, ci să convertească vizitatorii în clienți loiali? Ne folosim de peste 14 ani de expertiză în administrarea campaniilor PPC pentru a îți oferi soluții personalizate care aduc rezultate tangibile.
  • Nu doar că afișăm reclama ta în locurile potrivite, dar ne asigurăm că aceasta ajunge la audiența potrivită, la momentul potrivit.
  • Prin abordări creative, facem ca mesajul tău să rezoneze cu utilizatorii, transformându-i în clienți fideli.
Administrare PPC Facebook Ads
Facebook Ads - Povești care Contează. Prin Facebook Ads, transmitem mesajul tău în moduri creative și eficiente, direct în News Feed și Instagram.
Administrare PPC Google Ads
Google Ads - Acolo unde Contează. Cu Google Ads, afișăm reclama ta în locurile unde contează cel mai mult, ajutându-te să ajungi rapid la clienții tăi.
Administrare PPC TikTok Ads
TikTok Ads - Branding pentru Generația Nouă. Dacă vrei să extinzi audiența și să ajungi la tineri și nu numai, TikTok Ads este soluția perfectă.
Administrare PPC LinkedIn Ads
LinkedIn Ads - Profesionalism și Precizie. Pentru afaceri B2B, LinkedIn Ads oferă o platformă unde mesajul tău profesional ajunge exact la decidenții de afaceri.
14
Ani Experienta PPC
12
Ani Experienta Branding
14
Ani Experienta Marketing
10
Ani Experienta Web Design

Ce spun clienții despre noi

Profesionalism și implicare. Colaboram de aproape 3 ani pot spune ca am doar cuvinte de lauda la adresa acestei agenții media. Recomand cu toată încrederea!
Marius Raicu
Marius Raicu
Antreprenor
Totul la superlativ! Profesionalismul, promtitudinea si rapiditatea implementarii tuturor solicitarilor, de care ati dat dovada, va pun pe primul loc in cazul recomandarilor. Timp de executie scurt, calitate ireprosabila si preturi imbatabile. Colaborarea noastra a fost atat pe parte de marketing cat si pe parte de dezvoltare software (program emitere avize de insotire a marfii, cu legatura directa la ANAF, in vederea obtinerii codului UIT necesar comercializarii produselor din clasa de risc). Multumesc pentru sugestiile, parerile si sfaturile date, multumesc si pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute pe parcurs, disponibilitatea si acuratetea cu care ne-ati obisnuit. Va voi recomanda cu mare drag de fiecare dată când voi avea ocazia!
Elena Dore
Elena Dore
Manager Operational
Super profesioniști! Avem mai mult decat o colaborare, pot spune chiar o prietenie. Nota 10!
Ionut Aurelian
Ionut Aurelian
Antreprenor
Colaboram de multi ani si pot spune ca serviciile oferite sunt de top! Profesionisti cu adevarat!
Raluca Gadau
Raluca Gadau
Antreprenor

Spune-ne despre afacerea ta

Să discutăm despre afacerea ta și să descoperim cum te putem ajuta să crești și să obții mai multe vânzări.