Administrare Reclame PPC

Campanii de Marketing PPC

Folosind platformele celor de la Google Ads, Facebook Ads și altele precum TikTok Ads sau LinkedIn Ads creăm campanii de marketing pentru afacerea ta care să îți atingă obiectivele de business la un cost mai mic pentru un profit crescut!
  • Folosind platforma de la Google, putem afișa reclama ta într-o multitudine de locuri astfel poți ajunge ușor la clientul tău.
  • Prin platforma Facebook creăm reclame pentru News Feed și Instagram în diferite moduri și comunicăm mesajul tău eficient.
Reclame Video
Video este rege cand vine vorba de continut si creative. Reclamele video au cel mai bun impact si vor aduce cele mai bune rezultate pentru afacerea ta!
Campanii Remarketing
Retargetam toti clientii interesati de afacerea ta astfel incat sa fim alaturi de ei in toata calatoria de cumparare.
Reclame Social Media
Platformele de Social Media sunt locul perfect unde sa iti prezinti brandul si produsele clientilor tai!
Reclame Display
Anunturile cu bannere de pe toate website-urile preferate de clientii tai sunt o modalitate perfecta pentru a le transmite mesajul companiei tale!
14
Ani Experienta PPC
12
Ani Experienta Branding
14
Ani Experienta Marketing
10
Ani Experienta Web Design

Ce spun clienții despre noi

Profesionalism și implicare. Colaboram de aproape 3 ani pot spune ca am doar cuvinte de lauda la adresa acestei agenții media. Recomand cu toată încrederea!
Marius Raicu
Marius Raicu
Antreprenor
Totul la superlativ! Profesionalismul, promtitudinea si rapiditatea implementarii tuturor solicitarilor, de care ati dat dovada, va pun pe primul loc in cazul recomandarilor. Timp de executie scurt, calitate ireprosabila si preturi imbatabile. Colaborarea noastra a fost atat pe parte de marketing cat si pe parte de dezvoltare software (program emitere avize de insotire a marfii, cu legatura directa la ANAF, in vederea obtinerii codului UIT necesar comercializarii produselor din clasa de risc). Multumesc pentru sugestiile, parerile si sfaturile date, multumesc si pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute pe parcurs, disponibilitatea si acuratetea cu care ne-ati obisnuit. Va voi recomanda cu mare drag de fiecare dată când voi avea ocazia!
Elena Dore
Elena Dore
Manager Operational
Super profesioniști! Avem mai mult decat o colaborare, pot spune chiar o prietenie. Nota 10!
Ionut Aurelian
Ionut Aurelian
Antreprenor
Colaboram de multi ani si pot spune ca serviciile oferite sunt de top! Profesionisti cu adevarat!
Raluca Gadau
Raluca Gadau
Antreprenor