Despre Agenție

Despre adUP.ro

Suntem Agenția Digitală de Marketing care se Concentrează pe Rezultatele Afacerii Tale

adUP.ro este agenția digitală de marketing care devine partenerul de dorit într-o afacere prin aportul de beneficii și rezultate.  Ne focusăm să aducem plus de valoare pentru fiecare client și ne luptăm ca orice colaborare cu noi să fie o investiție. 

Mindset-ul nostru este să găsim mereu soluții mai bune decât ceea ce există deja și într-adevar, de cele mai multe ori chiar reușim!

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să își crească afacerile ca să aducă un aport pozitiv în societate iar noi vom aduce aportul nostru pozitiv prin ei. 

 1. time line thumb
  Sep, 2013
  Infiintarea Companiei

  Fondarea companiei sub numele SC ADDO VISION SOLUTIONS SRL, având misiunea de a oferi soluții digitale eficiente pentru afaceri.

 2. time line thumb
  Mar, 2016
  Addovision

  Diversificarea serviciilor și lansarea brandului Addo Vision, precursorul agenției de astăzi.

 3. time line thumb
  Nov, 2018
  Brandul adUP.ro

  Lansarea oficială a brandului adUP.ro, unificând toate serviciile noastre de marketing digital sub un singur nume ușor de reținut.

 4. time line thumb
  Dec, 2024
  Prezent

  Continuăm să ne dezvoltăm și să inovăm, fiind mereu cu un pas înaintea pieței pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri.

1456940902 message 02
Comunicare Rapida
Facem tot posibilul ca interactiunea client agentie sa fie cat mai facila si implementarile sa se intample cat mai rapid.
1456953255 Person user profile man avatar login
Consultanta Gratuita
Fiecare client adUP.ro primeste consultanta gratuita cu experienta de business de peste 10 ani de zile ce ajuta atingerea tintelor propuse.
1456953423 service 05
Performanta
Ne luptam continuu sa aducem cele mai bune rezultate si incercam sa inovam prin solutiile alese care uneori dau si trendul in piata.

Viziunea

Viziunea noastră este să fim una dintre cele mai mari agentii de marketing din țară în timp ce folosim o abordare inovativă în serviciile de marketing digital.

Ce spun clientii

Profesionalism și implicare. Colaboram de aproape 3 ani pot spune ca am doar cuvinte de lauda la adresa acestei agenții media. Recomand cu toată încrederea!
Marius Raicu
Marius Raicu
Antreprenor
Super profesioniști! Avem mai mult decat o colaborare, pot spune chiar o prietenie. Nota 10!
Ionut Paraschiv
Ionut Paraschiv
Antreprenor
Colaboram de multi ani si pot spune ca serviciile oferite sunt de top! Profesionisti cu adevarat!
Raluca Gadau
Raluca Gadau
Antreprenor
Recomand cu încredere, in primul rând pentru afacerile la început de drum, apoi pentru susținerea afacerii apreciez ca se fac eforturi pentru ca a scoate cel mai bun cost pentru conversii multiple. Pana la urma asta contează, cât cheltui pentru promovare și aici se pot aduce vanzari și cu un buget decent. 👍🔟✔️
Ivan Adrian
Ivan Adrian
Antreprenor
Pozitiv: Profesionalism, Receptivitate, Valoare
Monica Bucur
Monica Bucur
Antreprenor

Spune-ne despre afacerea ta

Să discutăm despre afacerea ta și să descoperim cum te putem ajuta să crești și să obții mai multe vânzări.