Optimizare pentru Motoarele de Cautare

mac book
Optimizăm website-ul tău astfel încât să obții rezultatele dorite într-un termen mai scurt!
Cu ajutorul tehnicilor noastre avansate de optimizare SEO, vom îmbunătăți clasamentul site-ului dvs. în rezultatele căutărilor relevante, astfel încât potențialii clienți să vă găsească cu ușurință. Ne asigurăm că site-ul dvs. respectă standardele și regulile impuse de motoarele de căutare, ceea ce îi va permite acestuia să obțină un rang mai bun.
80
%
Crestere Trafic Organic
90
%
Scădere Bounce Rate
70
%
Crestere Durata Vizite
30
%
Creștere Pagini per Sesiune
Cu tehnicile de optimizare SEO, vom lucra pentru a îmbunătăți ranking-ul site-ului dvs. în motoarele de căutare, astfel încât acesta să fie mai ușor de găsit și mai accesibil pentru audiența dvs. tintă. Vom personaliza o strategie care se potrivește nevoilor și obiectivelor dvs. unice și vom monitoriza și raporta progresul pentru a vă asigura că obțineți rezultatele dorite.
  • Obtimizăm website-ul conform standardelor motoarelor de cautare astfel încat acesta să fie ușor de parcurs atât de potențialii clienți cât și de boții motoarelor.
  • Aducem link-uri cu autoritate către website-ul tău care să aducă importanță domeniului tău din prisma motoarelor de căutar astfel încât website-ul tău să fie poziționat mai sus în căutari.

Serviciile de Optimizare pentru Motoarele de Căutare

request
Analiză Cuvinte Cheie
Analizăm website-ul tău și cuvintele cheie importanta pentru obiectivele afacerii tale.
1457397347 151
SEO ON-PAGE
Optimizăm website-ul astfel încât să fie mai ușor de parcurs și de înteles de către motoarele de căutare.
1457397208 68
LINK BUILDING
Aducem link-uri cu autoritate către website-ul tău pentru ca acesta sa preia din ea.

Analiza Website

După o analiză detaliata a website-ului tău vom putea creiona o strategie pregătită să atingă obiectivele de business și să îți aducem website-ul pe primele poziții pentru cuvintele importante pentru afacere.
analysis
Marius Raicu
Profesionalism și implicare. Colaboram de aproape 3 ani pot spune ca am doar cuvinte de lauda la adresa acestei agenții media. Recomand cu toată încrederea!
Marius Raicu
Antreprenor
Raluca Gadau
Colaboram de multi ani si pot spune ca serviciile oferite sunt de top! Profesionisti cu adevarat!
Raluca Gadau
Antreprenor
Elena Dobre
Totul la superlativ! Profesionalismul, promtitudinea si rapiditatea implementarii tuturor solicitarilor, de care ati dat dovada, va pun pe primul loc in cazul recomandarilor. Timp de executie scurt, calitate ireprosabila si preturi imbatabile. Colaborarea noastra a fost atat pe parte de marketing cat si pe parte de dezvoltare software (program emitere avize de insotire a marfii, cu legatura directa la ANAF, in vederea obtinerii codului UIT necesar comercializarii produselor din clasa de risc). Multumesc pentru sugestiile, parerile si sfaturile date, multumesc si pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute pe parcurs, disponibilitatea si acuratetea cu care ne-ati obisnuit. Va voi recomanda cu mare drag de fiecare dată când voi avea ocazia!
Elena Dobre
Manager Operatiuni

Să discutăm despre website-ul tău

Lasă-ne să îți creștem afacerea și să îți optimizăm prezența online!
Suntem partenerul perfect pentru dezvoltarea afacerii tale și aducerea prezenței tale online pe primele poziții in atenția clienților tăi. Website-ul tău va ajunge pe primele locuri acolo unde contează și afacerea ta va atinge obiectivele propuse.
Mesaj Trimis!