Web Design & Development

Realizăm Website-ul Afacerii tale și îi adăugam Funcționalități

În urma analizei asupra afacerii tale, realizăm website-ul potrivit pentru pozitionarea dorită astfel încât acestă să facilteze atingerea obiectivelor propuse. Scopul nostru este ca website-ul să fie o investiție ce va genera venituri mulți ani ce vor urma.
services2
Un website bine proiectat și bine dezvoltat poate face diferența dintre o afacere care merge bine și una care se luptă să își atragă clienții.
Ne concentrăm pe crearea de site-uri web care sunt atractive, ușor de utilizat și care transmit mesajul cu claritate.Începem cu o evaluare a nevoilor de afaceri și a obiectivelor. În urma acestei evaluări, vom crea un design personalizat care se potrivește perfect cu stilul și cu mesajul companiei.De asemenea, ne asigurăm că website-ul este bine dezvoltat, astfel încât să fie rapid, ușor de navigat și compatibil cu toate dispozitivele. Vom include toate funcțiile necesare pentru a-l face eficient și ușor de folosit pentru clienți, cum ar fi formulare de contact, un panou de administrare, integrarea cu rețele sociale și multe altele.Nu doar că ne concentrăm pe crearea unui site care arată și funcționează la fel de bine, dar ne asigurăm și că este optimizat pentru motoarele de căutare, astfel încât să fie ușor de găsit de către clienții potențiali.
  • Website-ul va fi potrivit pentru afacere din punct de vedere al design-ului si va fi optimizat pentru atingerea obiectivelor.
  • Vom optimiza întreaga parte din spate astfel încât website-ul să fie rapid, plăcut pentru motoarele de căutare și funcțional pentru potențialii clienți.

Să discutăm despre proiectul tău!

Contactează-ne să discutăm despre proiectul tău și oferă-ne ocazia să construim website-ul perfect pentru afacerea ta!

Website Optimizat pentru Obiectivele Afacerii

Fiecare website este gandit să reprezinte afacerea în fața clienților și în fața competitorilor astfel încât să faciliteze procesul de vanzare și să aducă beneficii.
1459380558 office 16
UX Orientat pe Obiective
Intreaga experienta a website-ului este gandită în funcție de obiectivele stabilite la discuțiile inițiale astfel încât atingerea obiectivelor să fie facilă.
1459380954 medical 52
Optimizare pentru Motoarele de Căutare
Ne asigurăm că website-ul corespunde criteriilor motoarelor de căutare astfel încât să fie ușor de găsit de potențialii clienți.
1459380637 office 06
Design gândit pentru pozitionarea brandului pe piata
Analizăm piața și realizăm design-ul potrivit pentru a încadra afacerea conform poziționării tale.
1459380800 office 27
Viteză sporiă pentru o experiență cât mai plăcută a utilizatorilor
Viteza este unul din cele mai importante elemente in realizarea unui website și aduce multe beneficii.